Antrenorul anului

Suna pompos. E titlul pe care l-am castigat in urma competitiei Men’s Health. Un boost de imagine, o confirmare pentru mine ca fac ce trebuie sau ca sunt pe calea cea buna. Dar oare sa fiu eu cel mai bun antrenor din Romania? Nici pe departe. Ma bucura ca am “ intrat “ in diviza de “ top “ a antrenorilor sau sa zic “instructorilor”. O stafeta pe care am prins-o si trebuie sa ma arat demn de a alerga in cursa asta de dezvoltare personala si profesionala conutinua. Trebuie sa mentin niste standarde si sa devin mai capabil.

Nu sunt cel mai bun antrenor al Romaniei. Sunt cel mai bun dintre cei ce am fost la competitie. Competentele mele m-au ajutat sa raspund corect la toate intrebarile si sa trec cu brio probele fizice. Da, sunt unul din cei ce au avut curajul si   increderea ca pot castiga competitia  si  am facut-o.

Dar sunt atatia antrenori mai experimentati ca mine in domeniul asta. Am atatia “ mentori “ sau antrenori de la care inca cer sfaturi. Sunt master traineri ori sportivi cu performante in sporturi in care eu nu cunosc nici 10%.

Sunt atatea laturi si paliere in “ fitness “ incat nu poti numi un singur antrenor “ cel mai bun “ pentru ca fitness-ul inseamna forma fizica buna intr-un stil de viata sanatos. Zece antrenori si zece metode. Zece metode care dau rezultate la fel de rapide si eficiente. Va fi mai bun Acela ce pe termen lung, asigura o mentinere sanatoasa si o longevitate, o adaptare in functie de mai multi factori. Nivelul “ fitness “ nu este un obiectiv pe care il atingi si apoi iti vezi de drumul tau. O data atins, ai doua optiuni: Mentinere sau Evolutie.

Totul tine de tine!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.